Optimer din økonomi med refinansiering

Det er fristende at låne penge og tit har vi brug for ekstra penge mellem hænderne for at få økonomien til at hænge sammen. Der er heller intet i vejen med at låne penge i ny og næ, så længe vi holder styr på hvor meget vi skylder og ikke lader det løbe op i mere end vi kan klare at betale tilbage.

Der er dog gode muligheder for at få bedre overblik og styr på finanserne samtidig med at du sparer penge hver eneste måned.

Refinansier dine små lån og spar penge

LommeregnerHvis du har flere lån som for eksempel kviklån, forbrugslån eller kontantlån kan du højst sandsynligt spare rigtig mange penge hver måned ved at refinansiere dine mindre lån.

Refinansiering af dine lån betyder, kort fortalt, at du samler dine forskellige lån hos en udbyder og dermed opnår en lavere rente hver måned og en lavere Å.O.P til lige med.

Du får dermed ét større lån der er billigere at have end de flere små du havde før.

Der kan være rigtig mange penge at spare for dig som kunde ved at samle dine mindre låneposter til en enkelt større post og du får samtidig et meget bedre overblik over din økonomi.

Sådan refinansierer du dine forbrugslån

Det fungerer ved at du ansøger ganske uforpligtende hos en af de udbydere der tilbyder refinansiering på nettet af dine lån.

Når du ansøger kan du udfylde at du ønsker at bruge deres lån til refinansiering af gamle lån og få et gratis tilbud på deres refinansieringslån. De penge bruger du så til at indfri dine gamle lån der havde en højere rente og flere omkostninger end det nye.

Det er en utrolig nem måde at spare penge på og det tager kun ganske få minutter at udfylde ansøgningen online og de fleste udbydere giver svar næsten med det samme.

Har du brug for hjælp til at få styr på dine gamle lån og indfri dem korrekt, er mange udbydere klar til at hjælpe dig med det enten via email eller over telefonen.

Skulle du finde det helt uoverskueligt kan det altid betale sig at spørge udbyderne om hjælp til at få overblik over situationen. De har kvalificerede medarbejdere i deres kundeservice der er vant til at hjælpe kunder med at få ordnet de løse ender i deres økonomi og komme i mål med refinansieringen.

Hvad skal du have klar, inden du ansøger?

Det er optimalt hvis du har en oversigt over dine nuværende lån og gæld klar som du vil refinansiere inden du ansøger.

Det kan du nemmest finde ved at logge ind hos de lånefirmaer hvor du er kunde og se den resterende saldo, for hvor meget du mangler at afdrage på nuværende tidspunkt. Hvis du gør det for hver enkelt udbyder, har du de tal du skal bruge for at finde ud af hvor meget du egentlig skal låne til refinansieringen.

Kreditvurderingen er langt de fleste steder via E-skat systemet nu og det betyder du kun skal bruge dit NemId til at give udbyderen adgang til at lave deres kreditvurdering.

Herefter er det blot at vente på svar og vælge det bedste tilbud du modtager.