Diverse

Er der regler i forhold til brug af rabatkoder?

Rabatkupon

Du kan finde rabatkoder mange steder på nettet. Men er det tilladt at bruge dem, hvis ikke den er udstedt til dig? Der er mange, der er i tvivl om, hvorvidt det er tilladt at benytte rabatkoder, de har fundet på nettet, da de – som sagt – ikke er udstedt til dem. Der er dog ikke noget at være bekymret for ved brug af disse.

Skal du handle hos en webshop, og har du været så heldig at finde en aktiv rabatkode på nettet? I så fald er der ikke noget, der står i vejen for, at du bruger den. Derfor er det selvfølgelig ikke noget, du skal tøve med at gøre. At kunne få en besparelse på den måde, er altid rart, og lovmæssigt er der intet, der forhindrer det.

Kan webshoppen annullere min ordre?

Som udgangspunkt kan webshoppen ikke annullere din ordre, hvis du har brugt en rabatkode. Det er dog et spørgsmål, der er svært at svare på, da det afhænger af, hvad der står i den givne webshops betingelser. Det er muligt at skrive sig ud af, at alle deres kunder kan bruge rabatkoder, men det er de færreste, der gør det.

Derfor er der heller ikke nogen grund til at være bange for, om du får annulleret din ordre. Det er i meget få tilfælde, at det sker. De fleste webshops er bekendt med, at de blot vil skabe en utilfreds kunde, som måske endda beslutter at skrive en dårlig anmeldelse. Det er sjældent det værd, blot for at blokere for en rabatkode.

Hvis du fx skal købe en ny iPhone hos 3, vil du sikkert gerne spare lidt penge. Det er et dyrt køb, og selv den mindste procentvise besparelse er værd at tage med. Her kan du gøre brug af en rabatkode, som du bl.a. kan finde hos Cupoconcept og 3. Du behøver dog ikke at have fundet den i fx et nyhedsbrev, før den kan bruges.

I dag bruges rabatkoder som en aktiv markedsføringskanal

I dag kan du finde rabatkoder overalt på nettet. Det er også derfor, at der er mange, der er bekymret for, om de kan få annulleret deres ordre, eller at det ikke er tilladt at bruge dem. Der er mange, der mener, at det må koste butikkerne mange penge, at deres rabatkoder flyder overalt på nettet.

Faktum er dog, at det er et bevidst valg for mange webshops. De bruger rabatkoder som en del af den aktive markedsføring. Der findes en lang række danske rabatkodeportaler, hvor disse webshops kan blive oprettet og dermed reklamere for deres udvalg af produkter. Det kræver dog, at de har aktive rabatkoder.

Som følge af dette, har de fleste webshops en lang række rabatkoder på nettet. Derfor er der ikke grund til at være bekymret ift. brug af dem. Det eneste, der kan ske er, at en webshop vælger at annullere din ordre. Det kan de dog kun i tilfælde af, at det står skrevet i deres betingelser, at de har ret til at gøre dette.

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar