Etik

Fuld diskretion, når du skal bruge kondomer

Massage og samvær

Selv om sex bliver mindre og mindre tabu, er det bestemt ikke alle der er lige så komfortable med, at andre mennesker har indblik i ens sexliv. Åbenhed er et valg, og heldigvis er der muligt at få fuld diskretion, når du skal bruge kondomer. Her kan du læse mere om hvordan. 

At købe kondomer kan være pinligt

Fordi man lave præcis kun en ting med kondomer, er det mange mennesker der synes det er pinligt at købe kondomer i butikken. Det er jo også det faktum, at de hænger bagved kassen på en måde som gør, at man bliver nødt til at spørge om dem. Det er bestemt ikke alle mennesker der er komfortable med det, men det er jo heller ingen god løsning, ikke at få købt kondomer. Der findes heldigvis tjenester, der helt diskret lader dig købe det du har brug for, og får det leveret hjem til dig. Da slipper du for nervøsiteten i butikken, og du slipper også for det pinlige øjeblik der du skal spørge om kondomer, og hele køen ved lige præcis hvad du skal hjem og lave senere. Besøg secretly.dk her og find alt det du skal bruge, helt diskret.

For selv om vi er blevet meget mere åbne omkring sex generelt, så betyder det ikke, at alle synes det er fint at være åbne om sit personlige sexliv. Sex er per definition meget intimt, og det er derfor heller ikke noget alle føler at andre mennesker skal vide noget som helst om. Det kan der være mange årsager til, men det er helt almindeligt, at anse ens sexliv for at være privat i en helt særlig grad. Når man skal købe kondomer i butikken, sammen med panodiler og tomater til aftensmaden, kan nogle mennesker føle sig udleveret og blotlagt. Sådan behøver det selvfølgelig ikke at være, hvis man bestiller det man skal bruge online.

Kondomer er vigtige!

Det der kan være konsekvensen af den pinlige indkøbstur, eller frygten for samme, er at man alligevel ikke kommer til a t købe kondomer. Det er ikke så smart, for kondomer er faktisk den eneste måde, vi kan dyrke helt sikker sex. Sikker sex handler ikke udelukkende. om uønsket graviditet, men også om seksuelt overførbare sygdomme. Dette er sygdomme som mange oplever at have, og som de færreste ønsker. Dette kan dog faktisk forhindres ved at bruge kondom. Det er den mest ansvarlige måde at have sex på, især hvis du skifter partner tit og du ikke har en fast partner, der I begge har sørget for at blive testet. Sikker sex er et godt udgangspunkt for et sundt sexliv, og for at slippe frygten bagefter, for om man nu har fået noget, eller givet noget til nogen. Selv om nogen synes kondomer er akavede og ikke lige så god en oplevelse, så er det faktisk ikke sådan mere. I dag findes der alle former for kondomer, der kan give en bedre sensuel oplevelse, og som heller ikke gør at man føler mindre under sex.

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar