Lovgivning

Her er de gængse regler på danske natklubber

Natklub

Hvis ikke du er vant til at besøge danske natklubber, så kan det være en anelse udfordrende at vide, hvad det er for nogle uskrevne regler, der gælder. Selvom der er nogle helt overordnede regler, som alle burde kende til, så kan der godt være nogle regler, man ikke er klar over findes.

I denne artikel vil vi forsøge at komme ind på nogle af de regler, som alle måske ikke kender til. Vi skal dog skynde os at pointere, at det kan være ganske forskelligt fra natklub til natklub. Der er nemlig stor forskel på, om der er tale om et diskotek eller en eksklusiv stripklub i hjertet af København. Er du derfor i tvivl omkring reglerne på en given klub eller lignende, så er det en god idé at spørge enten dørvagten eller en bartender.

Anstændig opførsel er et must

Vi starter med en af de vigtigste regler – og måske den regel, der ligger mest til højrebenet; anstændig opførsel er naturligvis et must. Det gælder både på natklubber, men også ude i den normale verden. Du skal sørge for ikke at give anledning til problemer. Især på en natklub er det ekstra vigtigt at være en anelse forsigtig. Folk har ofte fået en del at drikke, og et forkert udvekslet blik kan hurtigt eskalere. Sørg derfor for at passe dig selv og ikke opsøge konfrontationer, så du ikke ender med at komme i problemer. Ingen ønsker at blive tvunget ud af en natklub, hvor det er sjovt at være, og hvor alle sine kammerater befinder sig.

Smid ikke tøjet

En vaskeægte bar mave fest er som regel ikke tilladt på nogen natklubber. Fra natklubbernes perspektiv ses det som værende en handling, der kan være med til at forringe natklubbens kvalitet og brand. Derfor skal man holde sig fra at smide tøjet, hvis ikke man ønsker at blive smidt ud af en dørmand.

Pas på med at smække benene op på møbler

Denne regel afhænger meget af, hvad det er for en natklub, man befinder sig på. Nogle steder er det slet ikke et problem, at man sidder oppe på sofaerne, mens det andre steder er helt uhørt at sidde med benene oppe i sofaerne. Sørg derfor enten for at spørge eller se, hvad andre gør på klubben.

Er du i tvivl, så anbefaler vi naturligvis, at du spørger en bartender eller en værtinde.

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar